L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

divendres, 15 de febrer de 2013

Aligot rogenc?


Ahir el nostre aligot de La Roureda va tenir una visita, va venir un altre aligot, més gran, amb la cua clara amb tonalitats rogenques i un disseny sota les ales molt diferent dels altres que tenim aquest hivern.
No sé, a mi em sembla molt un Aligot rogenc, Buteo rufinus, de la fase clara. Ja he enviat aquestes fotos a alguns experts a veure què me'n diuen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...