L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimecres, 10 de desembre del 2014

Voltor negre al Baix Camp.

És ben bé mala sort, que per un cop que ens visita un Voltor negre, Aegypius monachus, al Camp de Tarragona, hagi de caure mort.
Concretament ha estat aquesta mateixa setmana a Mont-roig. 
Essent a la platja, i venint molt probablement de França, fa pensar que realment ha caigut mort al mar i els corrents ens l'han portat.
Una llàstima!

2 comentaris:

  1. Suposo que aquesta és la notícia a què em feies referència ahir, oi? Tot i que la de les fredelugues de l'altre bloc també està molt bé! En fi, llàstima de bitxo... caldrà esperar nous avistaments

    ResponElimina
  2. Efectivament. I aquesta és realment excepcional, al Camp de Tarragona, crec que és la primera cita, si més no que jo sàpiga.
    En canvi, de fredelugues, poques o moltes, se'n veuen cada any, de vegades barrejades amb daurades grosses.
    Sí, ara, millor si són vius, avui n'he vist un de comú a Riudecols i nou grues a Tarragona.

    ResponElimina

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...