L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 13 de juny de 2016

Construint nius.L'amic Abel Julien, el blog del qual seguim assíduament i que teniu enllaçat al costat, avui ens explica tot un munt de detalls sobre com i perquè costrueixen els seus nius les nostres orenetes.
No pot ser més oportú, justament aquests dies hi estan atrafegades, i les podem observar perfectament com recullen material de construcció als tolls de  la vora dels camins.
Vet ací orenetes cuablanques i roquerols en plena feina.
Bon article Abel!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...