L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 26 de febrer del 2017

Nou atles català.

Enguany és el darrer de treball de camp per a l'Atles dels nidificants nou. Si sabeu dintingir que en aquesta foto hi ha dues espècies diferents de pardal, ja en sabeu prou per a col·laborar
Ep! I si no ho sabeu, també!
Penseu que conèixer on i quan tenim cada espoècie nidificant no és sols per curiositat, és una eina insubstituïble per a poder  aplicar criteris de gestió al territori.
Entreu al bloc de l'amic Abel Julien que explica molt bé com podeu ajudar a fer el millor atles d'ocells nidificants que s'hagi fet mai. El teniu enllaçat al costat.
Per cert, el de l'esquerra és un pardal comú, Passer domesticus, i el de la dreta un pardal xarrec, Passer montanus.
Bonics, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...