L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 29 de desembre del 2011

Birdwatching al Perú.

Aquests dies estic en contacte virtual –per correu-e- amb un amic de Valls que fa anys que viu al Perú.
Hi té muntat un negoci que es divideix en tres allotjaments enmig de la selva i els Andes on es pot gaudir d’una de les zones amb més biodiversitat de tot el Món, s’hi ha citat més de mil cinc-centes espècies d’ocells, per a fer-nos una idea, a tot Europa se’n comptabilitzen  unes vuit-centes.
Si  a algú li interessa programar un birwatching per a aquest estiu a l’altra banda del llac, sempre que la crisi li ho permeti, i amb un cert regust Mikimoto –ho dic per allò de trobar catalans lluny de casa- aquí té l’enllaç.
Segur que ha de ser una experiència única.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...