L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 8 d’abril de 2012

Aiguamolls del Camp.


Sens dubte, aquesta és la millor època de l'any per a visitar els aiguamolls del Camp de Tarragona, al Pla i a Vila-seca, hi hem pogut observar abundant migració d'orenetes vulgars, cuablanca i de ribera, falciots, cotxa cua-roja i els primers abellerols. També al Pla hi hem comptat quatre mascles -un albí- i tres femelles d'ànec mandarí, dos agrons, els cabussets, etc. etc.
A prop i amb molta varietat, perfecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...