L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 21 de juny de 2012

Cinc pollets!

Finalment, avui ho he pogut comprovar bé, són cinc pollets, els que hi ha al niu artificial. Aquí els tenim tots mirant per la finestra i intentant de lliurar-se de la calor. I és que la caixa niu artificial està molt bé, amb sostre impermeabilitzat i tot...però no té aire condicionat.
En fi, que l'exit supera fins i tot les nostres expectatives.
Als enllaços del costat podeu veure el vídeo de l'enderroc de les sitges, aquest va ser l'inici de tot el tema del niu artificial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...