L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 23 d’agost de 2012

A punt per a la migració.

Enguany per a la migració estreno binocles. No sóc massa entusiasta de Nikon pel que fa a binocles,  i encara menys dels de vuit augments de qualsevol marca, però en un comerç d'electrònica i electrodomèstics he trobat aquests per menys de seixanta euros i no m'he pogut resistir.
Ja els he estrenat amb diverses àligues, falcons, arpelles i molts altres ocells no rapinyaires. I van prou bé. Trobo a faltar els dos augments més que tinc habitualment, però costa menys de trobar els ocells amb el major angle.
En fi, crec que fins i tot pagant el que valen habitualment, no haurien estat una mala compra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...