L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 2 de setembre de 2012

Dia mundial dels voltors.

Ahir era el día mundial dels voltors, ja ho havia comentat, però no es va notar gaire. Solament ens ho recorden els de Mirant cel i terra. Desconec si al nostre País, un dels pocs d'Europa on encara es poden veure les quatre espècies de voltors, es va fer cap acte.
A més, només vaig veure àligues, esparvers i falcons, cap voltor. En fi.
Aquest paisatge és a la moleta de Genessíes, al Terme de Vandellòs, una de les zones on gent de l'ICO fem el SOCC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...