L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 15 de setembre de 2012

Rapinyaires al Baix Camp.

Un altre voltor amb problemes ens ha caigut al Baix Camp, aquest és jove i l'hem recollit a Montbrió, a la tarda, al matí ja hi havia també un xoriguer comú jove a Cambrils.
Però no solament hi ha ocells amb problemes, també falcons pelegrins, esparvers i marcenques volant tranquil·lament prop del castell d'Escornalbou.

Per cert, i parlant de voltors, mireu quin escrit més interessant ha publicat aquest col·lega:

http://parquenacionalpicosdeeuropa.blogspot.com.es/

1 comentari:

  1. Molt bones!

    Sóc en Francesc Pruneda i porto el web Astronomia des de l'Empordà. He vist que ets finalista als Premis blocs de Catalunya i volia felicitar-te ! Espero que ens veiem a Reus el proper dia 5!

    Una abraçada!

    ResponElimina

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...