L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 16 de desembre de 2012

Novetats de les òlibes d'Alforja.

Avui he anat a reorientar la càmera, ara apunta directament al forat per on poden entrar i sortir de la casa.
A la targeta que he recollit hi ha unes quantes fotos on se'n veuen, però sempre una sola. Aquesta és la darrera, com es pot llegir és d'un quart de sis de la nit, i sembla que té menjar al bec.
Un altre indici clar és que ara ja no es mengen tot el que els posem, aquesta tarda mateix, aparentment, no havien tocat res.
Espero que demà tindrem la resposta definitiva a la pregunta: Surten les òlibes a l'exterior?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...