L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 9 de desembre de 2012

Primer SOCC d'hivern al Prat.

Avui més fred i més SOCC d'hivern, aquest cop el primer de Pratdip, al torrent de la Dòvia.
Els résultats més aviat pobres perquè, mentre que a Reus no feia gent de vent, a Pratdip en feia un pèl massa.
En definitiva, però, ha anat prou bé ja que el total d'espècies i exemplars ha estat assimilable a qualsevol altre dia d'anys anteriors i, a més, he pogut veure molta estona i de força prop la parella d'Àguiles daurades, Aquila crhysaetos, a més a més d'un Falcó pelegrí, Falco peregrinus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...