L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 18 de juny del 2013

Educació ambiental amb òlibes.

Avui, l'Hilari Aragonès i jo hem gaudit de les explicacions sobre les òlibes dels alumnes de sisè de l'escola d'Alforja.
Basant-se amb el treball de reintroducció assistida que hi estem fent, han elaborat un power point que han passat a tots, absolutament tots -en dues sessions- els alumnes de l'escola, des dels més petitons, de P3, als més grans, de cinquè.
Ha estat un matí molt maco, fomentant l'amor als rapinyaires i a la natura en general a un poble del Baix Camp.
Des d'ací, moltes gràcies a les mestres  el mestre, a les nenes i els nens.
Les darreres notícies són que els tres pollets -molt actius- ja apunten grans canons a les ales i que la femella segueix el seu procès de curació al centre de recuperació de Torreferrussa.
Malgrat les dificultats, tot va bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...