L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 2 de juny de 2013

Segons SOCC de primavera a Pratdip i Arbolí.

La Bruna a la font de la Dòvia, avui, tot just acabat el segon SOCC de primavera a Pratdip. Ahir, el d'Arbolí. Resultats una mica més pobres que altres cops -el vent- però perfectament homologables.
Després, recollir tres mil vídeos més al niu de les òlibes d'Alforja, els pollets ja són més grandets i hi ha molta acció, molt interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...