L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 5 d’agost de 2013

Gavines corses tarragonines.

Fotografia: Ricard Gutiérrez.
Enguany han criat les Gavines corses, Larus audouinii, a Tarragona.
La cita, és clar, la tenim mercès a l'Albert Cama, que les ha anat seguint i controlant, això ha possibilitat que la cria tingués èxit, ja que fins i tot es van haver d'aturar obres al Port.
Així doncs, uns quants pollets com aquest, concretament dinou, d'aquesta espècie protegida, han nascut i volat a Tarragona gràcies a la feina dels amants de les gavines.
Podeu conèixer-ne més dades al bloc del Ricard Gutiérrez, de qui hem manllevat la fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...