L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 3 de novembre de 2013

Torlits puntuals.

Exactament al mateix lloc que l'any passat, i amb el mateix nombre, la qual cosa fa pensar que siguin els mateixos exemplars, han tornat la colla d'uns cinquanta Torlits, Burhinus oedicnemus, a Montbrió del Camp.
Aquest any, però, els hem vist abans, l'any passat era a finals de desembre, però ara només és el començament de novembre.
Un grup força interessant d'observar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...