L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 10 de maig de 2014

Abellerol persa.

Fotografia: Lluc Semis
Constantí em fa patir?
No, als ornitòlegs, si més no, ens dona força alegries. L'any passat, la cotxa diademada la va poder veure tothom. Eguany, apareix aquest preciós moixó,  un Abellerol persa, Merops persicus, encara que aquest cop només l'ha vist el que l'ha trobat, en Lluc Semis,  que no tinc el goig de conèixer encara, i que comença en el món de l'ornitologia amb una gran sort.
Felicitats, Lluc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...