L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 17 de juny de 2014

Els noms populars.

Aquest tema, el dels noms populars, sempre m'ha interessat molt, però crec que cal molta paciència i dedicació per a fer-ne un bon recull. I temps, cosa que tenim escassa.
Doncs bé, algú ja ho ha fet, aquest parell de noies han fet una feinada de por que, òbviament, no pot ser exhaustiva, però és una gran base, sens dubte el més gran treball que s'ha fet mai en aquest camp i una joia que consultarem sovint.
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...