L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 7 de juliol del 2014

Les Òlibes del Pla.

Avui hem hagut de fer una feina de rescat. 
No sabem ben bé com, però una d'elles ha aconseguit escapolir-se de les eines de tancament que hi hem posat per a evitar que volti per totes les càmeres del damunt de les cúpules de l'església, i ha aconseguit posar-se a la del rellotge.
l'Oriol, que és qui hi posa menjar quasi cada dia, de seguida se n'ha adonat. Hi hem anat i l'hem poguda capturar i tornar-la a aquesta estança, és on hi posem els pollets i on hi ha el niu artificial que van construir els del Cau de Reus.
Així doncs, per a aquesta reintroducció assistida també comptem amb molta col·laboració, començant pels de l'Agrupació Misericòrdia de Reus, passant pel Mateu Montserrat, l'Alcalde, per l'Anton Montserrat i l'Oriol Valls. Òbviament també, és clar, el Juan Mayné, de Torreferrussa.
Entre tots aconseguirem que l'Òliba torni a ajudar als planencs a deslliurar-se de rates i ratolins.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...