L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 2 de febrer de 2015

Menú de cap de setmana.Això d'ajudar als moixons és molt més rendible del que ens pensàvem. 
Posar aigua i menjar a disposició per a evitar que pateixin en els moments meteorològicament difícils no sols els ajuda a ells, també a nosaltres.
Amb l'aguait que ja havíem ensenyat, hem aconseguit aquest cap de setmana fotos que milloren les que teníem d'algunes espècies i, en algun cas, fins i tot són les primeres amb prou qualitat.
Aquí teniu una mostra de pit-roig, cotxa fumada, gaig, verdum, pinsà, mallerenga carbonera i gratapalles.
Una veritable simbiosi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...