L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimecres, 30 de desembre de 2015

Cercavores. Prunella collaris.Una assignatura pendent resolta: no teníem cap foto decent de Cercavores, Prunella collaris. I ahir vam poder aconseguir algunes imatges publicables.
Un moixó preciós!

2 comentaris:

  1. Difícil fer fotografies a ocells, veig que en sou uns profesionals. He entart aquí perquè al Blog de Màrius Domingo dues vegades que he volgut comentar no puc, diu que s'estar obrint.

    ResponElimina
  2. Hola
    Moltes gràcies, però simples afeccionats només.

    ResponElimina

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...