L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 23 de juny de 2016

Pardals Okupes.

Els moixons no sols utilitzen els nius que els fem els humans. També poden utilitzar els que fan atres ocells. Aquí en tenim un exemple, hem anat a revisar un niu d'oreneta cua-rogenca d'altres anys que, com es pot observar clarament, ha estat arranjat de nou enguany i ens hi hem trobat una sorpresa: està ocupat, sí, però no per orenetes, sinó per pardals comuns.
Hauran de demanar un desnonament als jutjats?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...