L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 29 de gener de 2019

Segon SOCC d'hivern a Pratdip.

Vaja! Sembla que hem triat el dia més fred per a fer el segon recoregut del SOCC a Pratdip, a la Dòvia.
Com la resta dels d'enguany, una mica pobre, però homologable als resultats esperats. Potser la sorpresa més important l'hem tingut gràcies a l bruna, que ens acompanyava; hem trobat un mussaranya nana, Suncus etruscus, morta al camí. Era tan petita que no l'hauria vist pas. Sense la cua, uns 4 cm.
Apa, ara a esperar la primavera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...