L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 13 de maig de 2019

Primer SOCC de primavera a Arbolí.

Fantàstic dia per a fer SOCC a Arbolí, fresca per l'època de l'any i gens de vent o boira.
Els resultats, homologables, com sempre, la qual cosa no deixa de ser positiva. Els podeu consultar a Ornitho, tots sencers.
El més destacable, probablement, els rapinyaires: ja a la nit, el Gamarús, encara que no compta, però de dia, durant el cens, xoriguer, falcó, astor i els dos primers aligots vespers d'enguany.
També fora de cens, tornant cap a Cambrils, cinc milans negres en vol molt baix.
Arbolí no decep mai!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...