L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 8 de desembre de 2019

Primer SOCC d'hivern a Arbolí.


Avui dia intens d'ornitologia; de bon matí primer recorregut del SOCC d'Arbolí, una mica de fred (5 graus) i una boira a les valls que ha donat unes fotografies de paisatge espectaculars.
D'ocells pocs, però, el més destacable una colla de 25 o 30 corbs, Corvus corax, que es movien per la zona de forma sorollosa i ben visible. La resta, el de sempre però potser en més baix nombre.
A la tarda, al Delta a veure una femella de còlit del desert, Oenanthe deserti, que s'ha deixat fotografiar i observar a plaer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...