L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 14 de juny de 2020

Segons SOCC de primavera a Arbolí i a Pratdip.


Pels pèls, però hem fet dins del període correcte els dos SOCC de Pratdip i Arbolí. 
Dissabte, Pratdip, el de sempre, si fa no fa, però amb una gran sorpresa, una espècie que mai no hi havíem vist: Pica-soques blau!
Diumenge, sortint de casa directament, sense vehicle, Arbolí, un dia magnífic i també les espècies de sempre, fins i tot alguna que s'ha deixat fotografiar a plaer, com aquest Sit negre.
Un bon cap de setmana de moixonejar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...