L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

divendres, 26 de març de 2021

Tot a punt.

Els corriols camanegres, Charadrius alexandrinus, ja s'estan preparant per a repetir l'èxit reproductor de l'any passat a les platges del Camp de Tarragona. Sols falta que la gent respecti les zones tancades que s'han habilitat per a que puguin gaudir de la imprescindible tranquil·litat, i ben aviat podrem tonar a veure pollets fent honor al seu nom, corrent per la sorra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...