L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 13 de març de 2021

Xoriguer.

Particularment, m'encanten aquestes fotografies on l'ocell no ocupa el 85% del fotograma, sinó que està integrat en el seu ambient característic. Com aquesta femella de xoriguer comú, Falco tinnunculus, prop del niu que té en un cingle a les terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...