L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

divendres, 9 de desembre de 2022

Primer SOCC d'hivern a Pratdip.

Anuncien pluja per a les 11 del matí; cap problema, a aquella hora ja hem d'haver acabat el recorregut, serà molt que arribi abans. Així doncs ens la juguem, ens aixequem encara fosc i cap a la Dòvia, a fer el cens que toca. Doncs no, l'ha encertat, de fet, la pluja arriba a quarts de 12, és a dir, encara més tard. Hem pogut fer el SOCC sense problemes. De tota manera, més pobre que altres camins; el dia és gris, tapat, visibilitat regular. En fi, que sols ha servit per a cobrir la regularitat que cal. Esperem que el de gener vagi millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...