L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 9 de gener del 2023

Report anual ICO.

L'ICO acaba de publicar un report anual de les activitats dutes a terme el 2022. És una publicació breu, senzilla, però amb molt de contingut; 2022 ha estat un any de molta activitat i demostra l'auge de l'ornitologia al nostre país. Hi ha moltes novetats i molt interessants i el resum és molt clar: cada cop hi ha més persones que ens dediquem a observar moixons, estudiar-los i protegir-los. Això només pot ser bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...