L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 21 de maig del 2023

Segon SOCC de primavera a Arbolí.

Sí, les fotos són molt dolentes, però el dia no ho ha estat, de dolent; bona temperatura, sols (com sempre) i molta varietat. Ni més ni menys que trenta-sis espècies diferents, entre les quals destacaria els trencapinyes, perquè és molt rar a la zona, l'astor, l'aligot i els de sempre. Molts moixonets, molt cantaires i molt macos. Ah, i tres cabirols, vistos de lluny amb els binocles pasturant tranquil·lament, fins i tot un s'ha ajagut una estona. Arbolí no decep mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...