L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 14 de juny de 2011

Cap de setmana al Delta.

Un cap de setmana al Delta pot donar moltes descobertes. Avui penjo dues fotos de la Cèlia, així descanso una mica.A la primera, una mare fotja peixa el seu pollet, a la segona, descobrim que a casa ja tenim una nova ornitòloga, i és que ja ho diuen, que no cal cap condició especial per a ser observador d'ocells, ni tan sols cal ser persona.


Sí, ja sé que aquesta foto de Fotja no és feta al Camp de Tarragona, però l'espècie cria a la comarca també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...