L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 16 d’agost de 2011

Flamenc.

El Flamenc, Phoenicopterus ruber, és un visitant ocasional del Camp, sobretot a les migracions i als aiguamolls litorals, és clar. Com la fotografia de portada del llibre del Camp de Tarragona del 1988, que és feta a Torredembarra.

Però és tan espectacular, gran i d'una bellesa una mica surrealista, que pot esdevenir ell sol atractiu turístic a les zones on sí que és freqüent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...