L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 23 d’octubre de 2011

Recuperant els Aiguamolls.

Ja s'han fet diverses feines als Aiguamolls del Pla. S'han remogut els fangs de la llacuna i s'ha restablert la circulació de l'aigua, encara no hi ha el nivell que cal, el de sempre, però sembla que ja es va recuperant.
La visibilitat des de l'aguait també ha tornat, ara és útil altre cop.
Hi ha un fet negatiu, però, sembla ser que algú ha arrencat els cartells senyalitzadors i hi entren caçadors. Als Aiguamolls del Pla és prohibit de caçar, caldrà ressenyalitzar-ho i vigilar més.
Ara ja és tot a punt per a fer-hi anellaments i observacions interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...