L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

divendres, 4 de novembre de 2011

Propietat horitzontal.

Després diran que les grans empreses elèctriques no es preocupen pel medi ambient, pels ocells i altres animals i plantes.
A l'Aragó, i més concretament als Monegros, una gran empresa elèctrica, suposo que  Red Elèctrica de España, s'ha gastat un munt de diners -milions- per a construir estructures metàl·liques destinades únicament i exclusivament a ser suport per als nius de les cigonyes.
Aquesta torre, per exemple, fa de casa fàcilment a unes vint parelles d'aquests simpàtics ocells.
Tot un exemple de generositat i altruisme, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...