L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 5 de desembre de 2011

Anellament al Pla.

Ahir, dissabte, hi va haver una nova sessió d'anellament als aiguamolls del Pla. Aquest cop a la joca, al vespre, i jo no hi he pogut anar per motius de salut familiar, el resultat és:

Erithacus rubecula 2, Turdus philomelos 1, Turdus merula  4, Cettia cetti 1, Cisticola juncidis 1, Phylloscopus collybita 1, Aegithalos caudatus 3, Remiz pendulinus 2, Emberiza schoeniclus 2, Emberiza calandra  25.
 Total: 42 anellaments
 
Comenta el Raül que es nota respecte a l'any passat una gran disminució de Cruixidells i Repicatalons. En desconeixem les causes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...