L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 13 d’agost de 2012

Comença la migració?

Ben aviat començarà la migració, i els de Santa Coloma no ho esperen creuats de braços, l'amic Martí Sendra m'explica que ja han organitzat una sortida per a observar ocells en pas el diumenge, 26 d'agost, tot el matí. 
L'objectiu és anar a Montargull, molt a prop de Santa Coloma, i allí hi haurà esmorzar. Qui hi vulgui anar que porti guies, binocles, càmera i telescopi, si és que té tot això, si no, el que tingui.
Ahir, a les Muntanyes de Prades, ja vaig escoltar grups d'abellerols que semblava que s'agrupaven per a marxar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...