L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 14 d’abril de 2013

Corb del desert.

Fotografia: Fran Trabalon.
Seguint amb les aparicions de rareses al Camp, com la molt aprofitada i celebrada de la Cotxa diademada a Constantí, el dijous al matí es va presentar a Vila-seca, ni més ni menys que un Corb del desert, Corvus ruficollis.
Però aquest cop no en va poder gaudir tanta gent. A la tarda, ja no hi era. Jo hi vaig estar una estona divendres al matí i tampoc no el vaig veure. Sembla ser que no s'ha tornat a detectar.
Una visita fugissera, però que augmenta la llista del nombre d'espècies que s'han observat al Camp de Tarragona.
La fotografia l'he baixada d'IBC i és del company Fran Trabalon, i ha estat feta a l'Orient proper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...