L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 6 d’abril de 2013

Corbs marins a l'interior.

Darrerament, apareixen al capdamunt de les torres elèctriques Corbs marins a poblacions de l'interior del Camp de Tarragona. Lluny de qualsevol massa d'aigua. 
Aquest, per exemple, és a Alcover, molt a prop del poble, a la carretera de Valls. També n'he vist a Riudoms.
Evidentment, segur del tot no hi puc estar, però si més no jo no ho havia vist mai abans. Fins ara només esperava veure rapinyaires -ocasionalment cigonyes- a les torres de l'interior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...