L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 9 de setembre de 2013

Ara ararauna.

Aquest Guacamai ararauna feia anys que volava per la zona de La Selva del Camp i Alcover. Però ja semblava una llegenda urbana, quan algú referia la presència d'un gran ocell blau, de la mida d'un rapinyaire, volant prop de la carretera.
Finalment, ha estat cert, el gran moixó blau era aquest espectacular guacamai, en perfecte estat de salut, que s'ha deixat agafar aquest cap de setmana.
Probablement, a partir d'ara viurà altre cop en captivitat, d'on segurament es va escapar fa temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...