L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 5 de setembre de 2013

Migració.

La migració ja assoleix el seu moment més àlgid.
Els aligots vespers passen el massa, com sempre, se'n veuen grups de centenars. I a les zones humides, cada dia una sorpresa o altra.
Avui, a la Torre d'en Dolça, encara hi havia el Tètol cuanegre que va venir a veure en Ponç Feliu, el de la foto del darrer apunt. Però també hi havia un ànec blanc, diversos corriols, gambes, ànecs, cames-llargues, xivites, xivitones i un territ becllarg.
Una visita a la Sèquia Major o a la Torre d'en Dolça aquests dies és força rendible, segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...