L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dilluns, 23 de desembre de 2013

Phylloscopus inornatus a Tarragona.

Gràcies a les puntuals i precises indicacions del Camilo Albert i del Miquel Àngel Garcia, avui, en companyia de l'Eduardo Soler hem pogut veure el Phylloscopus inornatus que hi ha al parc del Francolí, a Tarragona.
Un regalet de Nadal que, a més, sembla que ho serà per a força gent, ja que és ben fàcil de trobar, és a prop  i no té ganes de marxar. Quan t'hi atanses una mica massa per a fer-li fotos, solament se'n va a l'àlber del costat i torna de seguida al mateix.
Mosquiter de doble ratlla, preciós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...