L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 14 de desembre de 2013

Primer SOCC d'hivern a Arbolí.

Avui zero graus a Arbolí, hi havia sortida de Moto sortides amb encant, però no es pot sert a tot arreu, calia fer el primer recorregut del SOCC a Arbolí.
Curiosament, el recorregut de la sortida motera passava per la carretera d'Arbolí a Cornudella, és a dir, les noranta-vuit motos que venien de Reus han passat per on estàvem fent el cens, les hem comptat perquè, és clar, ha calgut esperar que passessin totes.
En fi, ornitològicament res d'especial, o potser sí, un grupet de pinsans borroners, Pyrrhula pyrrhula, a banda d'això, el de cada hivern, i només un rapinyaire, un Falcó pelegrí, fora de cens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...