L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 1 de maig de 2014

Festival de limícols.

Aquests dies els aiguamolls del Camp de Tarragona són un festival de limícols migradors, avui, a la Torre d'en Dolça, hi havia un territ menut, tres territs de Temminck -gràcies, Camilo!- una gamba verda, una gamba roja pintada, unes quantes gambes roges vulgars -una d'elles amb una sola pota- dues valones, un parell o tres de xivitones, un becadell, alguna xivita i uns quants cames llargues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...