L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dissabte, 3 de maig de 2014

Gamba roja dropa o coixa?

Entre els limícols fotografiats l'altre dia a la Torre d'en Dolça hi havia aquesta Gamba roja vulgar. Tringa totanus, que sempre anava sobre una sola pota, caminant a saltironets.
Comenta l'amic -i doctor- Albert Cama que no necessàriament és que li falti una pota. De vegades alguns limícols en porten una tota l'estona ben replegada, fins i tot caminant, per pura dropada.
No farem res de bo, amb aquestes generacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...