L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

divendres, 25 de setembre de 2015

Delta Birding Festival.


Enguany el DBF ha estat millor encara que l'any passat, sembla que aquest esdeveniment va a més, està ben organitzat, en un lloc excel·lent i cada cop és més clar que és cita obligada de tots els que ens dediquem, més o menys, als ocells.
A més a més, enguany el temps ha estat magnífic, i les activitats a l'aire lliure no han tingut comparança amb l'any passat, un èxit total.
La repercusió als mitjans també ha crescut molt, i ja tots esperem la cita de l'any que ve. Els molt bojos pels ocells, i els que només son afeccionats a estones curtes.
Un cop més, hem aconseguit un parell de noves dedicatòries a llibres, el de rapinyaires de Forsman i el del Ricard Gutiérrez, del qual en farem un apunt.
Enllacem la nota que ha fet de la sortida en vaixell el Ricard al seu blog, el mateix vaixell en que anàvem nosaltres:

http://birdspain.blogspot.com/Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...