L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

diumenge, 27 de setembre de 2015

Bojos pels ocells.

Acaba de sortir, calentet calentet l'hem comprat, dedicat, al Delta Birding Festival, el mateix dia de la seva presentació.
Si esteu una mica bojos pels ocells, voleu observar-ne més i millor, triar els llocs més adients, saber els que teniu més a prop, quan ve cada espècie o fins i tot participar als grans anys...aquest llibre no us pot faltar pas a la biblioteca.
Tundra ediciones l'ha publicat en català i en castellà, així, quan siguem independents, el Ricard podrà presumir de publicar a l'estranger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...