L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dimarts, 29 de setembre de 2015

Territ pectoral.

Sí, ha estat l'amic i expert ornitòleg Xavier Riera el que ens ha donat la segona alegria de la tardor. Fa pocs dies, al Delta de l'Ebre, i mercès al Josep Tantull i a la Roser Solé, vam poder observar un Territ culblanc, Calidris fuscicollis. I ara, a la Pineda, i gràcies al Xavier, un preciós exemplar de Territ pectoral, Calidris melanotos, solament és la segona vegada que se'n veu algun a Tarragona.
Fixeu-vos quanta gent va convocar en poques hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...