L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 26 de desembre del 2019

Primer SOCC d'hivern a Pratdip.

El barranc de la Dòvia no decep mai, sempre fascinant i bell. Avui, dia de Sant Esteve, hi hem anat a fer el primer SOCC d'hivern. Sí, d'hivern, a 14 graus, però d'hivern.
Ocells, el normal, com sempre, un astor, un esparver, gralles de bec vermell, moltes mallerengues...i el paisatge, únic, fantàstic.
Avui hem pujat per la drecera del Zenón, i des d'allí la vista magnífica, les illes Balears, es dintingia perfectament la silueta de la serra de Tramuntana a Mallorca.
Bona manera de celebrar la festa.
Òbviament, a la foto no es veu massa, però al natural, amb els binocles, molt millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...