L’any 1988, gràcies a la decisiva intervenció de la Fina Masdéu i del Ramon Salvat, vàrem poder publicar, finalment, el llibre Els ocells al Camp de Tarragona. Malgrat que havia estat redactat i treballat des de 1983, no va ser fins aquell any que el Centre de Lectura es va decidir a publicar-lo.

Des d’aleshores, òbviament, el coneixement de les poblacions d’ocells al Camp de Tarragona ha variat molt, fins i tot el mateix poblament d’espècies ornitològiques ha variat i està variant.

Ara, mercès al format digital, podem oferir de forma totalment actualitzable al dia i interactiva, un recull de les dades existents sobre ocells al Camp, Quins hi ha, quan i on són i fins i tot quants n’hi ha alguns cops. Aquesta és la intenció d’aquest blog.

dijous, 14 de gener de 2021

Cens d'aqüàtiques hivernals.

Com cada any, col·laborem amb el cens d'aqüàtiques hivernals, enguany igual que l'any passat: embassaments de Riba-roja i la Palma d'Ebre a la Ribera d'Ebre, i aiguamolls del Pla, resclosa del Gaià al Catllar i la Torre d'en Dolça a Vila-seca. Els aiguamolls del Pla sempre et preparen alguna sorpresa, avui una espècie nova, que mai havíem vist ni tan sols a la comarca de l'Alt Camp: l'ànec blanc. Preciós!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser també voleu veure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...